Call agent |evroTarget
top image

Vende të lira pune

Së bashku kemi target suksesin!

Kërkojmë njohës të mirë të gjuhës Gjermane

Kualifikimet:

 • Të njoh mirë gjuhën Gjermane në të shkruar dhe në të folur
 • Të ketë afinitet për sigurimin e cilësisë në të folur dhe në të shkruar në gjuhën gjermane
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi për punë ekipore
 • Entuziast për të punuar me klient

Çfarë ofrojmë?

 • Stabilitet kontraktual në respektim të plotë të ligjit të punës
 • Pagë të lartë dhe të rregullt
 • Zhvillim i stafit nëpërmjet trajnimeve brenda dhe jashtë vendit
 • Sigurim shëndetësor
 • Ambient modern dhe të sigurt të punës
 • Shujtë ditore, kafe, çaj dhe ujë pa kufi

Kërkesat

 • Aftësi të mira komunikuese
 • Empati
 • Fleksibilitet dhe gatishmëri për përgjegjësi të reja
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe ngritur në karrierë
 • Dëshirë dhe gatishmëri për trajnime brenda dhe jashtë vendit
APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

); ga('send', 'pageview');