Vizita nga Zëvendës Ambasadori - evroTargetevroTarget
Vizita nga Zëvendës Ambasadori
02 Nov 2017

Vizita nga Zëvendës Ambasadori

Kishim kënaqësinë që në zyret tona të mirëpresim Zv. Ambasadorin Gjerman Jan-Axel Voss dhe drejtoreshën ekzekutive të Odes Gjermano-Kosovare, znj. Nora Hasani. 
Në këtë takim u diskutuan shumë tema përfshirë prezantimin e firmës dhe sfidat më të cilat përballet kompania lidhur me zhvillimin aktual. 
Në këtë takim, drejtori ekzekutiv i kompanisë KiKxxl & evroTarget LLC, z. Hamdi Malushaj, falenderoi z. Voss për bashkëpunimin dhe mbështetjen dhe uroi që ky bashkëpunim të vazhdojë edhe në të ardhmen.

); ga('send', 'pageview');