Trajnimet në Gjermani - evroTargetevroTarget
Trajnimet në Gjermani
01 Mar 2019

Trajnimet në Gjermani

Koleget tonë gjatë një trajnimi në Berlin të Gjermanisë. Ishte knaqësi të jesh pjesë e këtij trajnimi.

Përvojë e shkëlqyshme dhe argëtim së bashku me stafin nga Prishtina dhe Gjermania!

); ga('send', 'pageview');