Shërbimet-evroTarget
top image

SHËRBIMET

Qëllimi kryesor i evroTarget është ofrimi i shërbimeve cilësore duke përdorur teknologjinë më të sofistikuar bashkëkohore!

evroTarget ofron shërbime të cilësisë dhe shpejtësisë së lartë me çmime të përshtatshme.
Ne përdorim teknologji të sofistikuar dhe shërbimet tona i ofrojmë në gjuhë të ndryshme. Fokusi ynë kryesor si kompani është MBROJTJA E TË DHËNAVE

slide

BACK OFFICE

Ne garantojmë për cilësi, shpejtësi dhe çmim në përpunim rastesh, menaxhim të ankesave, menaxhim të kthimit si dhe procesit të faturimit.

SHKARKO TANI
slide

INBOUND/OUTBOUND

Kompania jonë komunikon për suksesin e biznesit tuaj me klientët tuaj. Ne komunikojmë me klientët tuaj kudo që janë. Kufijtë shtetërorë dhe gjuhët e huaja nuk janë problem më për ju. Nëpërmjet evroTaget nuk do të keni asnjë pengesë pasi që ne ofrojmë shërbime në gjuhë të ndryshme.

SHKARKO TANI
slide

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Përkujdesja ndaj klientit është bazë për zhvillimin e kompanisë si dhe produktit të saj. Ne kemi fituar besimin e partnerëve tanë. Ata koncentrohen në produktet e tyre primare kurse ne komunikojmë dhe kujdesemi për klientët. Këtë e bëjmë me telefon, email, rrjete sociale dhe forma tjera të komunikimit.

SHKARKO TANI
); ga('send', 'pageview');