evroTarget | Outbound
599
page-template-default,page,page-id-599,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Outbound

Ju gjithmonë mund të mbështeteni tek ne! Krijimi i besimit reciprok nuk është vetëm obligim i yni kontraktual, por një moral dhe profesional. Përvoja jonë me kompani globale na ka bërë që jemi sot; një kompani të shpejtë, efikas, profesional, të besueshme, komunikues dhe superior në fushën e telekomunikacionit.

Para, Pergjate, Pastaj

Ne keto tri pika kyqe fokusohet sherbimi yne outbound.

Para

Ne kontaktojme konsumatoret e mundshem edhe para se ata te behen konsumatoret tuaj.

Pergjate

Pasi qe sherbimi cilesore eshte misioni yne paresore, ne do te jemi me ju ne çdo hap te aktiviteti tuaj duke u kujdesur per mbarevajtjen e cdo procesi apo kontakti me klientet tuaj potencial.

Pastaj

Nuk eshte vetem shitja e produktit per ate qe ne kujdesemi, andaj ne do te jemi ne sherbimin e konsumatorit tuaj, per tu perkujdesur dhe per te qene aty kurdo qe ata kane nevoje.
Me ne, biznesi i juaj ka vetem nje mundesi: rritje te garantuar.

Pervetesimi i klienteve te ri

Eksperienca e agjenteve tane ben qe ju te pervetesoni kliente te ri. Jo vetem kaq, me ne ju mund te planifikoni t’i mbani edhe klientet aktual. Ne angazhohemi per juve dhe klientet tuaj.

OPT-IN

Klientet gjithmone kane nevoje per produkte dhe sherbime shtese. Vetem se duhet pasur ndjenjen e duhur, eksperiencen dhe mundesine ne menyre qe gjithcka te jete konform rregullave te lojes.

Gjenerim terminesh

Me nje koordinim te mirefillte ne mes juve dhe klienteve tuaj ne kontaktojme dhe planifikojme per ju dhe me ju.

Sondazhe mbi kënaqësinë e konsumatorit

Me kenaqesine me te madhe ne kontaktojme, zhvillojme biseda dhe ne fund vleresojme rezultate. Ne jemi te pavarur dhe ne rast se ju mendoni dhe keni besim tek ne, atehere ne marrim persiper kontaktin me klientet tuaj. Me ne ju mund te dini se cka mendon klienti per produktin apo sherbimin tuaj.

Teknologjia bashkekohore

Kompania jone ka investuar shume ne teknologji bashkekohore dhe ne ndertimin e njohurive ne kompani ne menyre qe cdo proces pune te jete ne vendin e duhur. Ne perdorim infrastrukture teknologjike dhe softeware te mirefillte ne menyre qe klientet tane ne cdo kohe te kene qasje ne informata te sakta ne lidhje me projektin e tyre. E gjithe infrastruktura teknlogjike per perpunimin e te dhenave me te cilat ne punojme jane ne token e BE-se. Pra ne jemi fizikisht si personel ne Republiken e Kosoves, me pajisje moderne per te kryer pune, duke ju garantuar juve cilesi te larte dhe cmim te ulet. Mbrojtja e te dhenave tek ne shkruhet me shkronja te medha.

Raportet

Raporte te sakta ne cdo kohe!

Ne kemi ndertuar tashme nje kulture pune si resurs human por edhe si perdorues dhe shfrytezues te teknologjise informative. Ne kemi mundesi te ndryshme per te plotesuar te gjitha nevojat dhe kerkesat e klienteve tane. Gjenerimi i raporteve te sakta per ne jane pune sekondi!

Per ju ne kemi ne cdo kohe raporte te saskte mbi:

  • Thirrje gjithsej
  • Thirrjet brenda nje kohe te caktuar
  • Indeksi i cilesise se pranimit te thirrjeve
  • Pranimi i thirrjeve ne sekonda
  • Pritjet ne radhe
  • Agentet ne rradhe
  • Arsyja e nderprerjes se thirrjeve
  • Etj.