evroTarget -evroTarget
top image

Kontakti

Në evroTarget, ne jemi gjithmonë të gatshëm tu përgjigjemi të gjitha pyetjeve që keni për ne.

Ne kemi zgjidhje për ju, në fushen e Kujdesit ndaj Klientit, Prokurimit si dhe Zhvillim të Softuerëve.

); ga('send', 'pageview');