Kompania jonë -evroTarget
Kompania

Kompania

evroTarget me seli në Prishtinë është një kompani e suksesshme Gjermano-Kosovare, në fushën e komunikimit dhe kujdesit ndaj klientit.

Rreth kompanisë tonë

VIZIONI DHE MISIONI 

 

evroTarget ka për qëllim ofrimin e shërbimeve cilësore dhe të besueshme për secilën kompani, qoftë e vogël e mesme apo e madhe, pa marrë parasysh se cilës industri i takon.

Me profesionalizmin tonë, teknologjinë e sofistikuar dhe aftësinë për ta përdorur atë, ne ju ofrojmë zgjidhje adekuate për idetë tuaja në çdo segment të fushës së telekomunikimit, dhe përkujdesjes ndaj klientëve.

JU GJITHMONË MUND TË MBËSHTETENI TEK NE! 

 

Ne jemi ata të cilët komunikojmë për ju dhe me ju. Ofrimi i shërbimeve tona bazohet në cilësi dhe çmim të volitshëm.

Ne komunikojmë me klientët tuaj kudo që ata janë. Kufijtë shtetërorë dhe gjuha e huaj nuk do të jenë më barriera për ju.

); ga('send', 'pageview');