Top Performer -evroTarget
top image

Vende të lira pune

Së bashku kemi target suksesin!

Top Performer

Çfarë kërkojmë?

  • Empati
  • Njohuri të gjuhës Gjermane
  • Fleksibilitet
  • Aftësi për të komunikuar me klientë

Çfarë ofrojmë?

  • Pagë të lartë dhe bonus
  • Sigurim shëndetësor
  • Shujtë ditore
  • Kontratë afatgjatë
  • Atmosferë të mirë pune
  • Mundësi të ngritjes në karrierë

APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

); ga('send', 'pageview');