Operatorë të gjuhës Gjermane, Daneze apo Italiane -evroTarget
top image

Vende të lira pune

Së bashku kemi target suksesin!

Kërkohen bashkëpunëtorë
që flasin dhe shkruajnë gjuhën Gjermane, Daneze apo Italiane

Kualifikimet:

 • Njohuri të mira në të folur dhe në të shkruar, të gjuhës:
 • Gjermane
 • Daneze ose
 • Italiane

 

Çfarë ofrojmë?

 • Stabilitet kontraktual në respektim të plotë të ligjit të punës,
 • Pagë të lartë dhe të rregullt,
 • Trajnime brenda dhe jashtë vendit,
 • Sigurim shëndetësor,
 • Ambient modern dhe të sigurt të punës,
 • Shujtë ditore, kafe, çaj dhe ujë pa kufi.

Kërkesat

 • Aftësi të mira komunikuese
 • Fleksibilitet
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe ngritur në karrierë
APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

); ga('send', 'pageview');