Operator telefonik -evroTarget
top image

Vende të lira pune

Së bashku kemi target suksesin!

Kërkojmë punonjës të përkushtuar dhe të motivuar të cilët dëshirojnë të thërrasin klientët dhe të caktojnë takime (JO SHITJE)

Kualifikimet

 • Të njoh mirë gjuhën Gjermane në të shkruar dhe në të folur 
 • Të ketë afinitet për sigurimin e cilësisë në të folur dhe në të shkruar në gjuhën gjermane
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi për punë ekipore
 • Entuziast për të punuar me klient

Çfarë ofrojmë?

 • Stabilitet kontraktual në respektim të plotë të ligjit të punës
 • Pagë të lartë dhe të rregullt
 • Zhvillim i stafit nëpërmjet trajnimeve brenda dhe jashtë vendit
 • Sigurim shëndetësor
 • Ambient modern dhe të sigurt të punës
 • Shujtë ditore, kafe, çaj dhe ujë pa kufi

Kërkesat

 • Empati
 • Vetë iniciativë dhe i gatshëm për të mësuar
 • Te jeni të hapur, të besueshëm dhe të gatshëm të mirreni me klientë
 • Fleksibil dhe i gatshëm të marr përgjegjësi të reja
 • Gatishmëri për trajnim brenda dhe jashtë
APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

); ga('send', 'pageview');