Kujdes ndaj Klientit -evroTarget
top image

Vende të lira pune

Së bashku kemi target suksesin!

Këshilltar për klient, me njohuri të gjuhës Gjermane

Kualifikimet:

• Keni njohuri të gjuhës Gjermane dhe theks të mirë
• Ju shfaqni empati
• Ju pëlqen telefonimi
• Ju pëlqen tu përgjigjeni kërkesave të klientit përmes email-it
• Jeni të orientuar drejt plotësimit të nevojave të klientit
• I kuptoni nevojat e klientit dhe mund të bëni shitje inbound
• Jeni të hapur, të besueshëm dhe i trajtoni shumë mirë klientët 

Çfarë ofrojmë?

• Pagë të lartë dhe bonuse
• Sigurim shëndetësor
• Shujtë ditore
• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë
• Ambient atraktiv pune
• Ekip të mirë dhe bashkëpunues
• Mundësi zhvillimi në karrierë
• Trajnime

APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

); ga('send', 'pageview');