Dizajner Grafik -evroTarget
top image

Vende të lira pune

Së bashku kemi target suksesin!

Dizajner Grafik

Detyrat

• Përgatitja e kampanjave të marketingut, përfshirë dizajnimin e broshurave,
posterave dhe definimi i mënyrës së shpërndarjës.
• Kontribuon në definimin e dukjes së interierit të zyrave të degëve duke përfshirë
sportelet/inventarin dhe dukjes vizuele të pjesës ballore të zyrave të degëve… etj.

Ofrojmë:

• Sigurim shëndetësor dhe shujtë ditore
• Kushte të mira sociale (ne marrim përsipër pjesën prej 5% të punëmarrësit për pension)
• Mjedis të shkëlqyer pune

 

 

Kërkesat

  • • Të jetë kreativ dhe të ketë vetë iniciative
  • • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve Adobe Photoshop, Illustrator dhe Indesign
  • • Të ketë njohuri të gjuhës gjermane (e preferuar) dhe gjuhën Angleze (e obliguar)
  • • Aftësi të mira komunikuese
  • • Fleksibil, i gatshëm për sfida dhe për të marrë përgjegjësi të reja
  • Ju lutem, përveç CV-ës suaj bashkangjiteni edhe portfolion ne aplikacionin tuaj
APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

); ga('send', 'pageview');