evroTarget | Inbound
597
page-template-default,page,page-id-597,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Inbound

Kompania jonë komunikon për suksesin e biznesit tuaj me klientët tuaj. Shërbimet tona janë të bazuara në cilësi dhe çmime konkuruese. Ne komunikojmë me klientët tuaj kudo që janë. kufijtë shtetërore dhe gjuhët e huaja nuk duhet të jetë një problem për ju më. Nëpërmjet evroTarget ju nuk do të ndjeni asnjë lloj pengese, sepse ne ofrojmë shërbime në gjuhë të ndryshme.

Sistem tiketash dhe hotline lidhje

Nje qender e sherbimit te klienteve inbound punon me mire kur ajo iu ofron klienteve me nje pike te vetme kontakti pergjigje per te gjitha pyetjet te mundshme.

Konsumatoret tuaj fale agjenteve tane profesional ne nje numer telefoni te vetem do te kene mundesine per tu informuar ne lidhje me porosi te produkteve, te trajtojne reklamacion, te rezervojne ndonje udhetim, te informohen ne lidhje me ndonje produkt specifik, te perkrahen teknikisht per ndonje problem te veqante, etj.

Mbeshtetje teknike dhe helpdesk

Me ne mund te zgjedhni raste te shumta ne fushen ku ju operoni. Ne jemi kompetent duke marre persiper brenda nje kohe te shkurter pergjegjesine per te komunikuar me klientet tuaj,mbeshtetur dhe keshilluar ata ne lidhje me produktin tuaj, ne rast te ndonje problemi apo paqartesie. Me ne ju mund te llogarisni nga fillimi deri ne fund te procesit.

Perkujdesi ndaj klientit

Klientet mund te kene kerkesa shtese ne lidhje me nje produkt. Konsumatoret do e vleresojne lehtesine e nje pike te vetme te kontaktit, me kusht qe ata te marrin nje pergjigje te duhur, gje qe kompania jone ne bashkepunim me ju e garanton ne cdo kohe. Ne jemi te perkushtuar qe te japim maksimumin ne menyre qe klientet tuaj te jene te lumtur.

Menaxhimi i ankesave

Ne jemi kompetent per te trajtuar ankesa te klienteve te te gjitha formave si ne email, fax, telefon dhe fusha tjera. Ne posedojme njohuri te akumuluar nder vite ne kete fushe.

Teknologjia bashkekohore

Kompania jone ka investuar shume ne teknologji bashkekohore dhe ne ndertimin e njohurive ne kompani ne menyre qe cdo proces pune te jete ne vendin e duhur. Ne perdorim infrastrukture teknologjike dhe softeware te mirefillte ne menyre qe klientet tane ne cdo kohe te kene qasje ne informata te sakta ne lidhje me projektin e tyre. E gjithe infrastruktura teknlogjike per perpunimin e te dhenave me te cilat ne punojme jane ne token e BE-se. Pra ne jemi fizikisht si personel ne Republiken e Kosoves, me pajisje moderne per te kryer pune, duke ju garantuar juve cilesi te larte dhe cmim te ulet. Mbrojtja e te dhenave tek ne shkruhet me shkronja te medha.

Raportet

Raporte te sakta ne cdo kohe!

Ne kemi ndertuar tashme nje kulture pune si resurs human por edhe si perdorues dhe shfrytezues te teknologjise informative. Ne kemi mundesi te ndryshme per te plotesuar te gjitha nevojat dhe kerkesat e klienteve tane. Gjenerimi i raporteve te sakta per ne jane pune sekondi!

Per ju ne kemi ne cdo kohe raporte te saskte mbi:

  • Thirrje gjithsej
  • Thirrjet brenda nje kohe te caktuar
  • Indeksi i cilesise se pranimit te thirrjeve
  • Pranimi i thirrjeve ne sekonda
  • Pritjet ne radhe
  • Agentet ne rradhe
  • Arsyja e nderprerjes se thirrjeve
  • Etj.