evroTarget | Impressum
621
page-template-default,page,page-id-621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Impressum

 

evroTarget L.L.C

Rexhep Mala No. 33
10000 Prishtina
Kosovë
info@evrotarget.com

 

Drejtori menaxhues:

Hamdi Malushaj

 

Numri Fiskal:

600654893

 

Numri i Biznesit

70734397

 

Autoriteti ligjor:

Gjykate e Qarkut ne Prishtine, Republika e Kosoves

Mbajtja e pergjegjesise:

Permbajtja e web-faqes se evroTarget eshte e krijuar nga kompania e evroTarget sh.p.k. Pergjegjesite e permbjatjes se saj i barte kompania. Ne deklarojme se per te gjitha te dhenat, fotografite apo edhe te ngjajshmet, qe jane krijuar nga kompania, dhe qe perdoren ne kete web-faqe, ose jane ne pronesi te kompanise ose posedojne lejen per shfrytezimin e tyre. Deklarojme dhe mbajme pergjegjesi te plote per saktesine e te dhenave qe ne kemi perdorur perveq te ndonje gabimi te pa qellimshem. Te gjitha te drejtat autoriale jane te mbrojtura me Ligjet e Republikes se Kosoves.
Copyright evrotarget.com

Mbrojtja e te Dhenave:

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja personale,  ju mund të kontaktoni zyrtarin tonë për mbrojtjen e të dhënave direkt:

 

Artan Bajrami
evroenergie L.L.C.
Rexhep Mala Nr. 33
10000 Prishtina, Kosovo
T: +381 38 406 700
F: +381 38 406 701
E-Mail: dataprotection@evroenergie.com
Copyright evrotarget.com