Gëzuar festa e Flamurit - evroTargetevroTarget
Gëzuar festa e Flamurit
28 Nov 2018

Gëzuar festa e Flamurit

Në respektim të vlerave kombëtare, bartësit e evroTarget së bashku me bashkëpunëtorët e festojnë 28 Nëntorin. Duke u përkujdesur për një koktej rasti, festës i dha shprehje simbolike veshja unifikuese kuq e zi dhe shqiponjat fluturuese në prapavijë. Gëzuar gjithë shqiptarëve!

); ga('send', 'pageview');