evroAcademy - evroTargetevroTarget
evroAcademy
22 Oct 2018

evroAcademy

Vazhdojnë trajnimet në evroAcademy, për zhvillimin e njohurive të gjuhës gjermane, angleze dhe frënge. Poashtu pjesë e trajnimeve janë edhe ngritja e aftësive në ndërtim të karierës dhe orientim në shërbim të konsumatorëve.

Ky projekt është Mbështetur nga Bashkëpunimi Ndërkombëtar Gjerman GIZ përmes projektit “Creating Employment through Export Promotion”.

Ju ftojmë edhe juve të jeni pjesë e këtyre trajnimeve.
Të gjitha këto mundësi do të janë falas! Aplikoni duke dërguar të dhënat tuaja në hr@evrotarget.com me subjektin “për pjesëmarrje në evroAcademy”.

); ga('send', 'pageview');