evroTarget | Customer Care
592
page-template-default,page,page-id-592,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Customer Care

Perkujdesja ndaj klientit

Perkujdesja ndaj klientit eshte baze per nje zhvilim te kompanise si dhe produktit tuaj. Ne jemi shume te vetedijshem per kete, dhe per kete arsye, kemi fituar besimin e partnereve tane. Ata koncentrohen ne produktet e tyre primare kurse ne marrim persiper komunikimin dhe perkujdesjen ndaj klientit. Kete e bejme qofte permes komunikimit me telefon, email, rrjeteve sociale apo edhe formave te tjera.

Sherbimet tona ofrohen ne gjuhet si ne vijim:

 • Anglisht
 • Gjermanisht
 • Frengjisht
 • Italisht
 • Spanjisht

Teknologjia bashkekohore

Kompania jone ka investuar shume ne teknologji bashkekohore dhe ne ndertimin e njohurive ne kompani ne menyre qe cdo proces pune te jete ne vendin e duhur. Ne perdorim infrastrukture teknologjike dhe softeware te mirefillte ne menyre qe klientet tane ne cdo kohe te kene qasje ne informata te sakta ne lidhje me projektin e tyre. E gjithe infrastruktura teknlogjike per perpunimin e te dhenave me te cilat ne punojme jane ne token e BE-se. Pra ne jemi fizikisht si personel ne Republiken e Kosoves, me pajisje moderne per te kryer pune, duke ju garantuar juve cilesi te larte dhe cmim te ulet. Mbrojtja e te dhenave tek ne shkruhet me shkronja te medha.

Raportet

Raporte te sakta ne cdo kohe!

Ne kemi ndertuar tashme nje kulture pune si resurs human por edhe si perdorues dhe shfrytezues te teknologjise informative. Ne kemi mundesi te ndryshme per te plotesuar te gjitha nevojat dhe kerkesat e klienteve tane. Gjenerimi i raporteve te sakta per ne jane pune sekondi!

Per ju ne kemi ne cdo kohe raporte te saskte mbi:

 • Thirrje gjithsej
 • Thirrjet brenda nje kohe te caktuar
 • Indeksi i cilesise se pranimit te thirrjeve
 • Pranimi i thirrjeve ne sekonda
 • Pritjet ne radhe
 • Agentet ne rradhe
 • Arsyja e nderprerjes se thirrjeve
 • Etj.