“Çmoje vendin e punës sikurse familjen e ngushtë...” - evroTargetevroTarget
“Çmoje vendin e punës sikurse familjen e ngushtë…”
26 Oct 2018

“Çmoje vendin e punës sikurse familjen e ngushtë…”

Këto ishin fjalët nga ligjërata e profesorit Daut Demaku me titull “Motivimi dhe shkaktarët e suksesit – kudo që jetoni”, që mbajti me datë 25 Tetor 2018, në zyrën e kompanisë sonë.
Përveç ligjëratës, duke konsideruar interesimin e madh të bashkëpunëtorëve në kompani, ishte edhe një debat i hapur për pyetje-përgjigje dhe komente nga ana e të pranishmëve.
Për një mundësi të tillë falënderojmë profesorin e nderuar dhe menaxhmentin e kompanisë.
Në fund, profesori përfundoi ligjeratën duke i theksuar si të rëndësishme 4 pikat kryesore për motivimin personal: 
Duaje vetën tënde
Njihe vetën tënde
Menaxhimi i energjisë
Menaxhimi i energjisë me dashuri

Në emër të bashkëpunëtorëve FALEMNDERIT të gjithëve!

); ga('send', 'pageview');