evroTarget | Back Office
603
page-template-default,page,page-id-603,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Back Office

Perpunim rastesh deri ne fund

Ne mund te marrim persiper raste pune te nje procesi te caktuar apo edhe procesin e tere si te tille! Ne garantojme per cilesi, shpejtesi dhe cmim.

Menaxhimi i ankesave

Ne tashme kemi vite eksperience ne menaxhimin e ankesave. Ne kemi qasjen e duhur me pale edhe ne rastet e perkeqesimit te situatave.
Ne gjithashtu japim sinjalin e duhur te prodhuesi ne menyre qe feedback-u prej konsumatorit e deri te prodhuesi te mos vonoj.

Menaxhimi i kthimit

Proceset e kthimit te ndonje produkti duhet te kryhen ne kohe optimale, sepse vetem atehere kur i tere zingjiri funksionon, klienti mund te ndahet i knaqur. Ne kemi njerez te cilet e kuptojne rendesine e plasimit te produktit dhe kthimit te tij ne vendin e duhur.

Faturimi

Ne marrim persiper pergatitjen dhe faturimin ne menyre qe klientet tuaj te mos kene ndonje arsyje per hamendesim ne lidhje me pagese. Ne marrim persiper edhe sqarime duke kontaktuar me pale lidhje me faturim.

Teknologjia bashkekohore

Kompania jone ka investuar shume ne teknologji bashkekohore dhe ne ndertimin e njohurive ne kompani ne menyre qe cdo proces pune te jete ne vendin e duhur. Ne perdorim infrastrukture teknologjike dhe softeware te mirefillte ne menyre qe klientet tane ne cdo kohe te kene qasje ne informata te sakta ne lidhje me projektin e tyre. E gjithe infrastruktura teknlogjike per perpunimin e te dhenave me te cilat ne punojme jane ne token e BE-se. Pra ne jemi fizikisht si personel ne Republiken e Kosoves, me pajisje moderne per te kryer pune, duke ju garantuar juve cilesi te larte dhe cmim te ulet. Mbrojtja e te dhenave tek ne shkruhet me shkronja te medha.

Raportet

Raporte te sakta ne cdo kohe!

Ne kemi ndertuar tashme nje kulture pune si resurs human por edhe si perdorues dhe shfrytezues te teknologjise informative. Ne kemi mundesi te ndryshme per te plotesuar te gjitha nevojat dhe kerkesat e klienteve tane. Gjenerimi i raporteve te sakta per ne jane pune sekondi!

Per ju ne kemi ne cdo kohe raporte te saskte mbi:

  • Thirrje gjithsej
  • Thirrjet brenda nje kohe te caktuar
  • Indeksi i cilesise se pranimit te thirrjeve
  • Pranimi i thirrjeve ne sekonda
  • Pritjet ne radhe
  • Agentet ne rradhe
  • Arsyja e nderprerjes se thirrjeve
  • Etj.