8 Marsi - evroTargetevroTarget
8 Marsi
08 Mar 2018

8 Marsi

Dita ndërkombëtare e femrave festohet edhe në Zyret tona. Pasi qe 70% e stafit tonë janë femra dhe e çmojmë punën dhe angazhimin e tyre të palodhshëm ja urojmë ditën ndërkombëtare të gruas. Gjithashtu të gjithë femrave në botë GËZUAR 8 MARSIN!
Për Koleget tona të mrekullueshme me lule për 8 Mars ????

); ga('send', 'pageview');