Ballina -evroTarget
slide

TOGETHER WE TARGET THE SUCCESS

Providing services in the telecommunication field is not just activity, it's much more. It's the proximity between the company and the clients, as well as between people!

slide

TOGETHER WE ACHIEVE ANY GOAL

We give special effort on building a team that helps each-other on achieving goals. Teamwork is the best way to succeed.

slide

WE CAN DO GREAT THINGS TOGETHER

We work very hard on pleasing our clients, by using the most sophisticated technology

Kujdesi ndaj klientit,
është baza e zhvillimit të kompanisë si dhe produkteve tona!

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Përkujdesja ndaj klientit është baza e zhvillimit tonë si kompani si dhe zhvillimit të produkteve tona. Ne jemi të vetëdijshem për këtë, dhe e zbatojmë ne çdo rast. Prandaj edhe kemi fituar besimin e partnerëve tanë.

INBOUND/OUTBOUND

INBOUND/OUTBOUND

Ne ofrojmë shërbime inbound dhe outbound për klientët tuaj. Në këtë mënyrë, në një pikë të vetme kontakti ata do të marrin përgjigje për të gjitha pyetjet e mundshme. Vlen të theksohet se të gjitha këto shërbime ofrohen në gjuhë të ndryshme dhe me një profesionalizëm të jashtëzakonshëm

BACK OFFICE

BACK OFFICE

Ne marrim përsipër raste pune të një procesi të caktuar apo edhe procesin si tërësi. Ne garantojmë për cilësi, shpejtësi dhe çmim.

Të gjitha shërbimet

Ne ofrojmë shërbime të cilësisë së lartë dhe me çmime të arsyeshme.

Shërbimet

Shërbimet tona përfshijnë: Back Office, Inbound/Outbound dhe Kujdes ndaj klientit

Njihuni me
me më të rejat e kompanisë sonë

evroAcademy
26. Jul 2019

evroAcademy

Certifikimi i të rinjëve të cilët morrën pjesë në trajnimet e projektit "evroAcademy".

Lexo më shumë
8 Mars
08. Mar 2019

8 Mars

Shpërndarja e dhuratave për super vajzat, nënat, koleget e kompanisë tonë! Faleminderit për kontributin e...

Lexo më shumë

Ne jemi besnik ndaj klientëve tanë,
prandaj mbështetja është reciproke dhe bashkëpunimet afatëgjata

Bëhu pjesë e jona
duke aplikuar në njërën nga pozitat e hapura në kompaninë tonë

Kujdes ndaj klientit – Pas shitjes

Kujdes ndaj klientit – Pas shitjes

Për një projekt jo vetëm atraktiv por edhe shumë interesant kërkojmë bashkëpunëtor të gatshëm me iu bashkangjit ekipit tonë Gjermanofolës!

Kujdes ndaj Klientit

Kujdes ndaj Klientit

Për një klient në sektorin e energjise, po kërkojmë staf me njohuri të gjuhës Gjermane që të na mbëshetesin ne fushën e kujdesit ndaj klientit.

); ga('send', 'pageview');